Mitä tapahtuu, kun ohjaaja menettää äänensä?

Minäpä kerron, mitä Owla – tanssiseikkailun ohjaajalle tapahtui.Tässä tarinassa äänensä menettäminen on siis harvinaisen konkreettista. Pihaustakaan ei suusta tullut. No – helppo arvaushan olisi, että harjoitukset peruttiin. Väärä vastaus. Sunnuntaina koko työryhmä kansoitti Oulunsalon Nuorisoseuran talon taas niin täyteen, että seinät vain pullistelivat liitoksistaan. Iltapäivästä salin lattiakin taisi painua ainakin muutaman millin notkolle, kun torikansa pääsi polkanrytkeessä semmoiseen hurmokseen, että oksat alta pois.

SONY DSC
No – jos harjoitukset pidettiin niin ne oli katastrofaaliset, koska kukaan ei tiennyt, mitä tehdä. Täysin väärä vastaus. Aamu yhdeksältä äänetön ohjaaja istutettiin yleisöön ja työryhmän tehomimmit Kaisa, Hanna ja Erja pistivät hommat käyntiin. Treenattiin merimiehiä, merikoskea, trolleja ja ties vielä mitä. Ohjaaja kirjoittaa rustasi mustakantiseen vihkoonsa kynä sauhuten aina, kun oli asiaa. Ja sitten äänihuulet lainaan kaverilta, että koko väki tietäisi, mihin pitää kiinnittää huomiota.
SONY DSC
No – salissa oli hiljaista. Totta silloin, kun kokoonnuttiin kaikki 70 henkeä pieneksi piiriksi ohjaajan tuolin ympärille kuuntelemaan palautetta. Tarua silloin, kun tanssittiin. Korvat pauhaa vieläkin siitä energiasta, jota minua kohti on tänään tykitetty! Oikea termi kuvaamaan olotilaani lienee voimaantunut. ;)Aamulla vielä (ja kyllä päivän aikanakin) olin täysin vakuuttunut siitä, että tämä on ohjaajan uran haastavin päivä. Ainakin henkisesti. Että ihan taisi olla sellainen suoranainen kasvun paikka edessä. Ja pienien kasvukipujen jälkeen metrejä kyllä tuli lisää. Ja mikäs siinä lopulta olikaan kasvaessa, kun vierellä ja ympärillä on semmoinen joukko kuin meillä on. Tuo meidän Owlajengi on kyllä aikas ainutlaatuista porukkaa. Kun jollain on vaikeeta, niin toiset tukee. Yhdessä ollaan aina hieman parempia kuin mihin yksittäiset palaset yhteenlaskettuna riittäisi.
SONY DSC
Me ollaan semmoinen ”parempi kuin osien summa” –crew!
Elena
Owla – tanssiseikkailun ohjaaja
Kuvat: Laura Tauriainen
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s