Pikisaaren terveisiä 2

Oulun seudun ammattiopiston Pikisaaren yksikössä valmistuu Owla – tanssiseikkailun puvustuksen haastavimmat vaatekappaleet. Opiskelijaryhmä tekee opettaja Jaana Riihijärven johdolla puvut päähenkilölle Tytille sekä neljälle Owlan trollille osana Fantasia vaatteiksi -kurssia. Saamme nauttia myös täällä blogissa opiskelijoitten työpäiväkirjasta sekä kuvista prosessin varrelta. Olemme etsineet Owla – tanssiseikkailun yhteistyökumppaneiksi perioululaisia tahoja, ja Pikisaaren vaatetusalan opiskelijat on niistä yksi. Oululaista nuorta osaamista parhaimmillaan!

Ma 5.5.

Trollin vaatteisiin kiinnitettiin yksityiskohtia kuumaliimalla. Päähineeseen kiinnitettiin korvat ja vaatteisiin paloja karvakankaasta. Rooliasu alkaa olla viittä vaille valmis. Iltapäivällä hahmon näyttelijä kävi kokeilemassa asua.

tehdään trollin päätä anna tehdään trollin päätä2
 Ti 6.5.

Aamulla Tytin asu oli valmiina ja odotti sovittajaa. Tytin sovituksessa katsottiin vielä essun paikka ja koko. Asu oli hyvin 8-vuotiaan tytön näköinen… Toinen trolli saapui myös iltapäivällä, päädyttiin lisäämään karvoja ja vähän harteita. Yksi kerros verkkoa riitti kasvojen peitoksi.

trollin pää1trollin rintakarvat

Kuvat: Matias Haataja

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s