Trailerin kuvaukset, eli kun Franz ällitti tuskanpunasta.

Owla – tanssiseikkailun trailerivideo kuvattiin ti 13.5 Oulun keskustassa.
Videossa on tavallinen unelias kesäpäivä Owlan valkeassa kaupungissa. Samalla kuulet pienet maistiaiset jo Owla – tanssiseikkailun svengaavasta musiikista…

Yksi kolmesta pääroolitanssijasta Viljami Pekkala eli Franz raportoi kuvauspäivän kulkua tarinoiden ja tuottaja-tanssija-koreografi Hanna Poikela heilui välillä kameran takana.

DSC02119

Vaaran kakarat ja Polliisi valmiina kuvauksin. Edessä Hanna Poikela, keskellä oikealta Minna Keränen, Anni Koponen, Pirkka Lepola ja Toripolliisina Antti Kohtala. Takana Viljami Pekkala!

DSC02120

Ja vielä iloinen selfie ennen lähtöä, niin että saatiin ohjaaja Elena Penttiläkin kuvaan!

Olipas vain melkoinen päivä kun Owla – tanssiseikkailun traileria kuvattiin. Aamu tietysti alkoi sillä, että muuntauduin Franziksi. Tämä vaati oikeastaan vain sen, että vaihdoin vaatteet, muuten Franz oli jo aikalailla valmis. Tarkoituksena oli siis kuvata traileri, jossa Toripolliisi yrittää saada kiinni Franzia ja Maijaa sekä muita vaaran kakaroita, koska he ovat keksineet jälleen kerran jotain kepposia joilla ovat tätä lainvahtia härnänneet.

kuva

Franz löysi ovelan piilopaikan!

kuva

Varokaa, lainvahti on aivan päämme päällä!

DSC02149

Anni ja Antti tauolla

Kuvauksissa on se jännä juttu, että kohtauksia ei välttämättä kuvata siinä järjestyksessä, jossa ne tulevat lopulliseen tuotokseen. Aloitimmekin sellaisella kohtauksella, jossa Toripolliisi jo jahtaa lapsia pitkin Owlan katuja. Tämän jälkeen olikin vuorossa lempiosioni koko päivästä. Nimittäin se kun Franz herättelee nukkuvaa Toripolliisia keikuttelemalla tuoretta munkkirinkilää nukkuvan poliisin nenän alla! Pidin tästä kohdasta kahdesta syystä: sain kiusata Toripolliisia ja mikä parasta, sain syödä munkkia! Ja arvatkaa vain jäikö polliisille mitään.. Munkin jälkeen piti taas vähän juosta karkuun, ja iloita siitä että päästiin karkuun, koska eihän se pullukka meitä kiinni saanut.

DSC02129

Franzille munkki maistuu

DSC02143

Toripolliisin heikkous on Katrin munkkirinkilät

DSC02134

Munkkipossut

DSC02141

Ohjaaja ei voi uskoa silmiään!

Kun piti kuvata se kohtaus, jossa Franz ja kumppanit pääsevät turvaan porttien taakse, olikin jännät paikat. Nimittäin se portti oli sellaisessa paikassa, jossa ei olisi ilmeisesti saanut oleskella. Onneksi meillä oli virkavaltaa mukana, Toripolliisi kävi kysymässä luvan kuvaamiseen ja saimme onnistuneen otoksen. Tämän jälkeen siirryimme hupisaarille, jossa lapset vielä ilakoivat ja tanssahtelivat polliisin puuskuttaessa perässä. Meillä oli tietenkin mukana myös Owla – tanssiseikkailun flyereita, joita ahkera markkinointimies Toripolliisi jakoi kaikille kuvauksia ihmettelemään jääneille. Kuvausryhmämme herättikin paljon positiivista huomiota ympäri Oulua, ja luulenpa, että saimme houkuteltua useita katsojia kesäkuun näytöksiin. Saimme muutamassa tunnissa kuvattua yhteensä 17 eri kohtausta! En malta odottaa, että näen millainen trailerista tulee, luultavasti aika hauska, koska ainakin sitä kuvatessa oli hauskaa.

DSC02148

Vaaran kakarat kiipesivät hurjaan paikkaan

DSC02128

Pirkka uhrautuu taiteen vuoksi kastellen supikkaansa

kuva

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Teksti:
Viljami aka Franz

Kuvat:
Hanna Poikela

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s